Subtotaal:
Aantal items:
 • Leveranciers

 •  

  In deze webshop vind u uitsluitend Mercedes-Benz onderdelen.

   

  Originele kwaliteits onderdelen:

  Deze onderdelen worden o.a. voor de Mercedes-Benz fabriek geproduceerd en zijn identiek aan het origineel. De verpakking is van de onderdelenfabrikant i.p.v. de autoproducent Mercedes-Benz. Achter het artikelnummer staat meestal een letter.  Bijvoorbeeld 6111800009H.

   

  Van de originele merken Hengst, Bilstein en Lemförder zijn wij importeur. 


  Hengst Nieuw 1 

  Al meer dan 50 jaar heeft Hengst zich gevestigd als ontwikkelingspartner voor de automobielindustrie en als vertrouwde leverancier voor de after-market. Voor een groot deel van de Mercedes-Benz filters zijn ze de Origineel leverancier!.


   Bilstein


   

   

  Bilstein is een schokdemper en veren fabrikant. Mercedes-Benz en vele automerken monteren Bilstein producten standaard. De top kwaliteit garandeert u een uitstekend product.

   

   Lemforder

   
  Het ultieme in veiligheid en kwaliteit is wat Lemförder onderscheid van alle andere merken. Door de samenwerking van Lemförder met alle vooraanstaande automobiel fabrikanten voldoen de producten aan de hoogste kwaliteits eisen.

   

   

  Daarnaast hebben wij de volgende O.E. kwaliteits onderdelen in ons leveringsprogramma:           

   Logo Test

  Alternatieve onderdelen:

  De onderstaande merken zijn geen originele onderdelen, deze onderdelen adviseren wij bij oudere modellen of bij "budget reparaties" te gebruiken.  De prijs-kwaliteit verhouding is uitstekend.  Hieronder vind u een overzicht van deze product merken.

   

       van wezel

   

   

   topran

   

   

   nissens

   

   

   febi

   

   

   

   

Onze aanbiedingen