Subtotaal:
Aantal items:
 • Over ons

 • Historie 

  Sterparts is in 1970 opgericht als leverancier van nieuwe Mercedes-Benz onderdelen. Rechtstreeks van de OE fabrikanten worden de onderdelen veelal uit Duitsland geïmporteerd. Bekende fabrikanten als Hengst, Zimmermann, Lemförder en Bilstein leveren onderdelen aan de Mercedes-Benz fabrieken, maar ook rechtsreeks aan Sterparts. En dit doen deze fabrikanten nog steeds! Sterparts heeft regelmatig contact met deze OE leveranciers en wij weten dus uit eerste hand wat er zoal op het onderdelen gebied bij Mercedes gaande is. Niet zomaar zeggen wij.

  Voor specialisten, door specialisten.

  Leveringsprogramma

  Sterparts kan alle Mercedes-Benz onderdelen leveren maar is het meest concurrerend met de onderdelen die wij rechtstreeks van de OE onderdelenfabrikanten importeren. Daarnaast leveren wij gebruikte en gereviseerde onderdelen met garantie. In ons magazijn in Velddriel hebben wij c.a. 5000 verschillende referenties op voorraad.

  Uw onderdelen specialist

  Veel autobedrijven hadden een eigen magazijnman, tegenwoordig bestelt een monteur of werkplaats-chef vaak zelf de onderdelen. Het maken van de juiste keuze is lastig, daarom is het belangrijk om een partner te hebben met verstand van zaken. Het team van Sterparts heeft jarenlange ervaring met Mercedes-Benz onderdelen en gaat samen met u voor de beste oplossing.

  Webshop                       “Gegarandeerd het juiste onderdeel”

  De webshop maakt zoeken op chassisnummer mogelijk.  Bij het verzenden van de order wordt het chassisnummer ook verzonden. Vervolgens wordt uw order handmatig gecontroleerd door een van onze medewerkers. Aan de hand van het chassisnummer kunnen wij de exacte uitvoering van het voertuig zien. Mocht de auto -waarvoor u onderdelen bestelt- op relevante punten afwijken van de originele uitvoering gelieve dit door te geven.

   

  Bij geconstateerde fout(en) in uw order wordt er z.s.m. contact met u opgenomen en wijzigen wij in overleg de order. Zo heeft u gegarandeerd de juiste onderdelen. 

  Mocht u toch een verkeerd onderdeel ontvangen dan zorgen wij kostenloos voor het juiste onderdeel.

  Indien u geen chassisnummer gebruikt bij het verzenden van de order kunnen wij uw order niet controleren en krijgt u de onderdelen die u geselecteerd heeft.

  Alle vermelde prijzen zijn onder voorbehoud en excl btw.

   

  Sterparts is dus geen nieuwkomer op de markt maar een ijzersterke combinatie.

   

   

Onze aanbiedingen